Gallery
Aanwezige kunst is te koop
In onze gezellige snoephoek vindt u diverse ouderwetse snoepjes, zoals o.a. tumtum,  kaneelkussens, botersnoepjes en nog veel meer. Tevens is er een onderdeel met leuk los snoepgoed speciaal voor kinderen en al vanaf 15 cent te koop.
In onze Gallery kunt u kennismaken met kunstwerken van verschillende kunstenaars. Veelal komen deze kunstenaars uit de regio. Zo kunt u ondermeer schilderijen bewonderen maar ook tinnen beelden en zilveren sieraden. Ook is het mogelijk kunst uit onze Gallery te kopen.  Vraag bij interesse informatie bij één van de medewerkers. Zij informeren u graag. Leuk om te weten is dat 10 % van de verkochte  kunst naar een goed doel gaat.
In 2016 hebben wij gekozen voor de stichting      ‘Het vergeten kind’
Gallery
Home Home Menukaart Menukaart Over ons Over ons Onze specialiteiten Onze specialiteiten Gallery Gallery Contact Contact Reserveren Reserveren
Aanwezige kunst is te koop
In onze gezellige snoephoek vindt u diverse ouderwetse snoepjes, zoals o.a. tumtum, kaneelkussens, botersnoepjes en nog veel meer. Tevens is er een onderdeel met leuk los snoepgoed speciaal voor kinderen en al vanaf 15 cent te koop.
In onze Gallery kunt u kennismaken met kunstwerken van verschillende kunstenaars. Veelal komen deze kunstenaars uit de regio. Zo kunt u ondermeer schilderijen bewonderen maar ook tinnen beelden en zilveren sieraden. Ook is het mogelijk kunst uit onze Gallery te kopen.  Vraag bij interesse informatie bij één van de medewerkers. Zij informeren u graag. Leuk om te weten is dat 10 % van de verkochte kunst naar een goed doel gaat.
In 2016 hebben wij gekozen voor de stichting      ‘Het vergeten kind’